Farmacie Mea #1 Farmacia în Română
Telefon ROMÂNIA:
Număr telefon internațional :
Sexul masculin
PRET IEFTIN
Pastile din DE

Despre noi

Ideea lansării unei farmacii online a pornit din dorința de a oferi clienților noștri o experiență unică. O dată cu expansiunea shopping-ului online în diferite industrii, am simțit că e timpul să luăm atitudine. După o analiză amănunțită de piață, am observat nevoie arzătoare a omului de rând de a cumpără online și alte produse decât cosmetice, haine, sau mâncare. Produsele farmaceutice care fac bine sănătății sunt la fel de importante. Astfel, am decis să răspundem acestor necesități lansând o farmacie 100% acreditată în mediul virtual. Deoarece competiția în domeniu farmacologic este acerbă, împreună cu o echipa de profesioniști am dezvoltat o platforma ce targetează o nevoie imensă în rândul adulților: impotența, atât la bărbați cât și la femei (descrisă sub numele de libidou scăzut).

Despre experiența noastră în domeniu

Conceptul dezvoltat de farmaciemea.com are în spate peste 20 de ani de studiu, cercetare și informare în domeniul impotenței. Dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu produse calitative care fac diferența. Așadar, suntem mai mult decât o farmacie. Suntem partenerul tău de încredere atunci când viață ta sexuală este în impas. De-a lungul timpului noi am studiat atent importantă unei vieți intime împlinite în rândul cuplurilor mature, concluzionând că sexul este vital și nu trebuie tratat că un subiect tabu. Nevoia sexuală e perfect normală deoarece nu există viață de cuplu împlinită fără satisfacție sau plăcere fizică. Apreciem orice feedback primit din partea clienților, iar de multe ori îl folosim pentru a ne îmbunătăți serviciile prin diversificare stocurilor. Dispunem de produse dedicate atâta bărbaților cât și femeilor deoarece misiunea nostra este să ajutăm ambele sexe.

Farmaciemea.com - Misiune și valori

Misiunea companie noastre e canalizată pe satisfacția clientului. Dorim să oferim produse de calitate superioară care să depășească așteptări. Ne mândrim cu o echipa calificată de profesioniști în domeniul farmaceutic ce excelează prin devotament și încredere. Scopul business-ului nostru este să clădim transparență, să punem bazele unor relații strânse cu toți consumatorii pe care ne dorim să-i avem alături pe o durata cât mai îndelungată de timp. Un avantaj considerabil în față competiției este modul nostru de operare. Importăm produse internaționale ce sunt autorizate la nivel European și care nu se găsesc în alte farmacii. Astfel, clienții noștri se bucură de varietate și diversificare în conformitate cu toate legile aflate în vigoare.

Viziunea noastră - servicii și produse de calitate imbatabilă

Încă de la începuturi ne-am dorit cu ardoare să cream un mediu virtual sigur clienților noștri. Din acest motiv, ne-am decis să construim o viziune bazată pe produse excepționale. Ne mândrim cu o clientela selecta dar și cu o gama diversă de pilule și tablele ce acționează local atunci când este nevoie. Disfuncția erectilă este o condiție medicală ce nu trebuie ignorată. Dimpotrivă, ea trebuie tratată la timp pentru a ne bucură de împlinire și satisfacție în timpului actului sexual alături de persoană iubita.

Care sunt pașii de urmat pentru a beneficia de produsele disponibile? Pentru a va bucură de produsele pune în vânzare pe siteul nostru, aveți nevoie să va autentificați printr-un cont virtual. E necesar să ne furnizați câteva detalii cu caracter personal și anume: numele complet, adresa de domiciliu, email și cont/card bancar pentru plata. O dată creat contul, el trebuie verificat și activat. Dispunem de o interfață extrem de ușor de folosit și intuitiva. În momentul accesării paginii web, veți găsi butonul de logare în dreapta sus. Meniul este prezentat pe categorii pre-definite pentru a va ajută să găsiți produsul perfect aferent predispoziției dumneavoastră. E timpul să va luați viață în piept și să spuneți “Adio” o dată pentru totdeauna problemelor deranjatoare ce nu va lasă să va bucurați de plăcere alături de farmaciemea.com.

Contul meu Contul meu

Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului nostru. Prin continuarea navigării pe site acceptați modul în care folosim cookies.

Am înțeles