Farmacie Mea #1 Farmacia în Română
Telefon ROMÂNIA:
Număr telefon internațional :
Sexul masculin
PRET IEFTIN
Pastile din DE

Informații despre transport și livrare

Toate produsele vândute de farmaciemea.com sunt atent pregătite și împachetate cu mare discreție de către echipa noastră de profesioniști. Livrăm pe întregul teritoriu al României și depunem eforturi majore pentru a excela în domeniu in care activam. Va prezentăm mai jos câteva detalii legate de transportul și livrarea produselor preferate.

Confirmarea și pregătirea comenzii

O dată finalizată comanda pe site-ul nostru, așteptați-va la un email prin care va anunțăm statusul inițial; și anume - în procesare. Pregătirile pentru livrare nu ar trebui să depășească 2-3 zile lucrătoare. După ce ne-am asigurat de suficienta stocurilor împreună cu furnizorii, vom înmâna coletul firmei de curierat si logistica cu care colaboram periodic.

Se taxează greutatea coletului per kilogram?

În principiu, nu. Nu depășiți 1 kg per comanda pentru a evita astfel de costuri. În general, o comanda considerabila nu ar trebui sa depășească 500 grame. Taxele vamale sunt suportate de farmaciemea.com deși în cazuri excepționale ar putea surveni extra costuri.

Când pot începe urmărirea comenzii mele?

Va vom trimite un email pe adresa furnizata împreună cu un număr de urmărire care sa va permită sa monitorizați în timp real statusul. Veți fi redirecționați pe site-ul firmei de transport ce a intrat în posesia coletului. Puteți urmări fiecare oraș în care staționează coletul. Asigurați-va că ați furnizat date de domiciliu corect pentru a nu întârzia livrarea. În cazul care sunt nu ați fost sunat în timp util, e posibil sa ne fi furnizat numărul de telefon greșit. Contactați de urgență firma de curierat în vederea stabilirii unei zile și interval de predare corect.

Care sunt opțiunile de curierat disponibile?

Ne bucură faptul că în România există numeroase servicii logistice de curierat. După o analiză de piață detaliată, am decis să colaborăm cu cei mai buni parteneri de logistică: GLS, Sameday, FAN Courier, și Urgent Cargus. Costurile de transport sunt suportate de client în momentul efectuării unei comenzi, aceasta variind între 15 și 25 de lei. La sosire, nu veți plăti absolut nimic, iar dacă vi se cer bani nu acceptați coletul. Totodată, comenzile ce depășesc 800 lei beneficiază de transport gratuit.

De ce întârzie comanda mea?

Motivele unei potențiale întârzieri variază. Luați aminte că metoda standard necesită între 14 și 21 de zile lucrătoare pentru finalizare. Doar cea expres ajunge în decurs de 5-7 zile. Un alt motiv ar putea fi disponibilitatea pe stoc a produselor. Suntem perfect conștienți că ar putea surveni erori. Un alt factor esențial este țara de proveniență a distribuitorilor noștri internaționali. Aceștia ar putea întâmpina dificultăți de distribuție la timp în depozitul farmaciei noastre.

Au trecut 21 de zile iar comanda mea nu a ajuns

Rareori se poate întâmpla ca termenul de predare pre-stabilit să fie depășit. Fie coletul s-a pierdut pe drum sau stocurile au fost epuizate. Indiferent de motiv, ne asumăm această greșeală. Va rugăm să ne contactați pentru a vă furniza toate detaliile. Verificați din nou informațiile privitoare adresa de domiciliu. E posibil să se fi strecurat erori involuntare.

Acceptați plăti în momentul livrării?

Plata în regim ramburs nu este momentan disponibilă. Dacă nu mai doriți anumite produse comandate, returnați-le în max 2 săptămâni și vom anula comanda; returnându-va banii în întregime în contul bancar.

Termeni și condiții cu privire la livrare

Întreagă gama de produse comercializate de farmaciemea.com vor fi livrate în ambalajul producătorului. Acestea sunt sigilate și dispun de asigurare pe întreaga durată a transportului. Dacă observați deteriorări la primire, aveți opțiunea de refuzare în prezența agentului. Alte reclamanții după acceptare nu vor fi luate în considerare. Va mulțumim pentru interesul acordat. Va suntem alături cu informații utile referitoare la transport și plata.

Contul meu Contul meu

Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului nostru. Prin continuarea navigării pe site acceptați modul în care folosim cookies.

Am înțeles